A gyémánt nyakláncok idén is hódítanak. Ezek a csodálatos ékszerek megvásárlása azonban némi szakértelmet is igényelhet, hiszen nem könnyű megtalálni a legszebb és legértékesebb darabokat. Az ékszerek Swarovski kristályokkal is készülhetnek, így azoknak sem kell lemondania a viselésükről, akik szeretnek különleges kiegészítőket hordani. De vajon melyek a legszebb gyémánt nyakláncok 2021-ben? Ebből a cikkből minden kiderül!

A legszebb gyémánt 2021-es ékszertrendek

Ez az év sok izgalmat rejteget magában. Van pár olyan darab, amely régóta velünk vannak, de akad pár új divatba jövő ékszer is. A színek területén két árnyalat is hódít. Az egyik az alap szürke, amely szinte bármihez remekül illik. A másik ilyen a világos napsárga, amely pedig a reményt és az energiát sugározza magából. A két színnek együtt nagyon erős hatása van, az erő és a bátorság üzenetét hordozzák magukban.

A fazonok területén nagy hangsúlyt kapnak a vállhangsúlyos darabok. Nem véletlen tehát, hogy sokan a gyémánt nyakláncok mellett teszik le a voksukat. Idén is velünk maradtak a puffos ujjak és a válltömések, amelyekhez remekül passzol egy színes gyémánt ékszer, amely még egy unalmas szetten is rendkívül sokat dobhat. Felvehetjük egy nyári randira, esetleg egy lakodalomra egyaránt, nem okozunk bennük csalódást.

Persze a sok home office-nak köszönhetően sokan választanak valamilyen könnyed és egyszerű darabot. Gyémántból is készülnek mindennapi viseletre alkalmas ékszerek, amelyeket akár otthon is viselhetünk. A gyémánt nyakláncok rendkívül hangsúlyosak lehetnek, de szerencsére nem minden esetben van ez így. Sokan kedvelik az egyszerűbb változatokat, amelyeket bárhova és bármikor felvehetnek, legyen szó tornacipős vagy magassarkús szettről egyaránt.

2021-ben azonban divatos lesz tovább minden olyan darab, amely nagyobb méretű, szinte már túlzóan feltűnő. A láncos karkötők mellett hasonló stílus nyakláncok is uralkodnak, amelyekből vásárolhatunk gyémántos, vagy akár gyöngyös variációt is.

A legszebb gyémánt nyakláncok

Ékszerek Swarovski kristályokkal

Természetesen léteznek ékszerek Swarovski kristályokkal, hiszen ezek még mindig hódítanak. A varázslatos kreálmányok valószínűleg sosem mennek ki a divatból, így 2021-ben is velünk maradnak. Előnyük, hogy számos színben és formában szerezhetünk be belőlük nyakláncot, amelyet akár esküvőre, születésnapi buliba, vagy egy koncertre is felvehetünk.

Összegezve A 2021-es ékszerdivat tehát rendkívül széles, hiszen igazodik a home office-hoz és a nyári bulikhoz egyaránt. A gyémántos verziók között találhatunk rendkívül egyszerű darabokat, amiket akár otthon is viselhetünk. Azonban ne feledkezzünk meg a feltűnő, már-már túlzó ékszerekről sem, amelyekből szintén széles a választék. Már csak meg kell találnunk a stílusunkhoz legközelebb álló terméket!