Ha karkötő rendelés van a fejedben, nem kell sokat fáradnod, hisz az internet százával dobja fel a az erre vonatkozó találatokat és személyesen is könnyel elérhetőek a karkötő boltok. Az internetes karkötő rendelésnek is megvannak a maga előnyei, például a kényelem, de a temérdek választék is azon nyomban. Viszont nem tudja pótolni, ha élőben látsz meg egy karkötőt, amibe beleszeretsz.

Online karkötő rendelés

Ha időszűkében vagy neked találták ki az online karkötő rendelést. Utalás után azonnal feladják a karkötőket, értékhatártól, típustól függetlenül. A postaköltség miatt sem feltétlen kell aggódnod, hiszen sokszor ingyenes, de ha fizeti is kellene érte jobban járnál mint az esetleges útiköltséggel vagy az ott eltöltött válogatási idővel.

A karkötő vagyis „kar gyűrű”

Kezdetben sok mítosz kötődött a karkötőhöz. Ilyen például, hogy a karkötő megvédi a viselőjét az erős napsugárzástól, de a nők családi állapotukat is nyilvánvalóvá tehették így, de akár a „szemmel veréstől” is védett. Ezen tulajdonsága miatt csecsemőkre is sokszor tették. Később, amikor a fedetlen karok divatba jöttek (nemcsak a nők körében) egyre jobb minőségű anyagokból kellett készüljön a karkötő. Így jutott el a fa anyagból készült karkötő a méregdrága luxus vagy akár „gyógy” karkötőig.

Forrás: Ekszershop.hu; Ekszer-karkoto.hu