Merész szín- és formavilág és a régi karakteres trendek újjászülése: ez jellemzi 2021-es ékszertrendeket. Ezek a formák talán így közvetítik milyen izgalmas és sokszínű az élet. Ha Te is a legtrendibb darabokat szeretnéd hordani az idei évben, vess egy pillantást a legdivatosabb ékszerekre!

Gyöngyös ékszerek sokfélesége

Ha a gyöngy ékszerekről az ártatlanság és a szolid szépség jut eszedbe, akkor most tévúton jársz. 2021 gyöngyös ékszerei az aszimmetriáról, a színekről és a vad megjelenésről szólnak. Különféle anyagok és színkombinációk jelennek meg a változatos formájú nyakláncokon, fülbevalókon és karkötőkön.

A hagyományos gyöngyházfényű gyöngyöket is bátran kombinálják metál- vagy sokszínű bizsu gyöngyökkel. Még a szolidabb darabokon is izzik a szenvedély, gondoljunk csak a rozé arany és a hatalmas fehér gyöngyök összhangjára!

A legdivatosabb statement ékszerek

A statement irányzat már a 2020-as évben is tarolt. 2021-ben felmerül a kérdés, hogy lehet-e még fokozni az általuk keltett hatást. A válasz természetesen igen! Az idei szezon túlméretezett ékszerekkel vár!

Heavy metal statement

Ezek a statement ékszerek azt üzenik, hogy a nagyobb a jobb! Hatalmas karikák a fülben, súlyos láncok a nyakon és látványos karperecek: ez a 2021-es statement ékszer divat.

Vintage statement

A megalománia a vintage statement ékszereken is megjelenik. Hatalmas virág- vagy gyümölcsmotívumok, esetleg „csipkék” díszítik a több részből álló vintage nyakláncokat, karpereceket. Akár egy ókori uralkodó is megirigyelné ezeket a 2021-es ékszereket.

2021-ben visszatérő neon ékszerek

Legdivatosabb neon ékszerek 2021

A 80-as évek neon árnyalatai most visszatérnek a kifutókra. Itt az ideje újra hozzászokni a fénylő, fluoreszkáló darabokhoz! Egy divatos ékszerek webáruháza például a következő neon darabokat kínálja:

  • apró neonszínű fülbevalók
  • műanyag statement láncok vagy karkötők
  • bájos neon medálok
  • neon gyöngyös ékszerek

A legdivatosabb 2021-es fülbevalók

2021 már-már döbbenetes lázadása fülbevalókon is jelentkezik. Nem ritkák a vállal súroló darabok, melyek számtalan formában megtalálhatók:

  • hatalmas, színpompás madártoll fülbevalók
  • lelógó nemesfém ékszerek, akár gyöngyökkel díszítve
  • finoman kidolgozott kaucsuk fülbevalók
  • hatalmas virágok különféle anyagokból

Emellett nagyon divatos viselet, ha csak egyetlen fülbevaló kerül a hölgyek fülébe, tehát nem párban hordjuk az ékszert. Hasonló trend, a két különféle ékszer viselése a két oldalon, tehát az aszimmetria.

Táska alakú nyaklánc

Tudjuk-e még fokozni a 2021-es formabontó ékszerdivatot?

Igen, talán azzal, ha egy mini táskát viselünk ékszerként a nyakunkban.

2021-ben bármilyen stílusú nyaklánc folytatódhat egy apró – rendszerint szögletes – táskában, amely akár tárolásra is szolgálhat. Merész és polgárpukkasztó ez a trend, egy kis retro felhanggal.

Összefoglalva:

A legdivatosabb ékszerek többsége 2021-ben a korábbi évek trendjeihez kapcsolódik. A változás leggyakrabban egy-egy részlet hangsúlyozásában, eltúlzásában, vagy a különleges szín- és anyagkombinációkban rejlik. Feltűnő, gyakran túlméretezett ékszerek jellemzik ezt az évet, melyek között néhány teljesen új elemet is találunk.


Az internetes ékszer vásárlásnak számos előnyeiről itt olvashatsz bővebben >>